Selasa, 17 Januari 2012

Baby 3d/4d scan

Lama sungguh tak menghapdate blog ni. So sorry, idea tu memang banyak tapi kekadang ada je yang menghalang untuk meneruskan niat berblog ni.

Ahad lepas kita buat appointment untuk buat 3d/4d scan ni. Kita dapat info sanographer ni thru fb and sorang kawan dah pernah buat ngan dia. Dia ni freelance, memang tak tetap tempat dia kat mana. Malas nak cerita panjang korang tengok sendiri la hasilnya yer..Kos RM100 je siap ngan cd..memang berbaloi.

video

2 ulasan:

  1. mommy buat kat area mana? sy terngin nk buat, tgh servey jugak skrg ni..

    BalasPadam
  2. ni kita buat kat hospital Umra, try add 3d/4d scan kat fb..

    BalasPadam