Jumaat, 12 Ogos 2011

Yes...

Mesti suma dok teruja and tak sabar kan menanti entry ni. Yup test kit menunjukkan 2 bar equal tu positif. Dah masuk 6 weeks, ni anggaran calendar berdasarkan LMP..yang pelik bila tau diri ni pregnan. Mula la rasa mual-mual. Hari Rabu ari tu menggeletar badan sebab berlapar. Bila dikaji punca nya sebab makan obimin. Sekarang ni stop amik obimin tapi teruskan folic acid. Alhamdulillah puasa macam biasa, setakat berdaya ni kita teruskan jugakla..

Yang tak bestnya ari Selasa hari tu kena naik tangga ke tingkat 10 sebab lif rosak. Dugaan sungguh..mama nak jadi kuat supaya baby mama kuat. Alhamdulillah tak de morning sickness, takat muntah time gosok gigi je. Cuma keletihan melampau je la. Memalam pun tido awal. Doakan agar suma berjalan lancar. Dah lebih 4 tahun tak mengandung rasa cam kena belajar balik and baca balik artikel pasal pregnan ni. Esok baru nak gi klinik sahkan. Hopefully sumanya ok...Amin..

2 ulasan:

  1. Tahniah Queen Fairy. sikhal, 4 tahun tu tak lama sangat. u'll get the drill.

    BalasPadam